Bojkottált Maghreb, észak-afrikai térségi fellendülés - a nyugat-szaharai válság magyar szemmel - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2020)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Besenyő János: Magyarország és a nyugat-szaharai válság. Monarchia Kiadó – Óbudai Egyetem, Biztonságtudományi Doktori iskola, Afrika Kutató Központ 2020.