Cargobike for Africa - Papp, Zoltán (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2020)
Papp Zoltán tervezőmérnök nemrég a kenyai-tanzániai határon fekvő Namangában töltött el két hetet, hogy újabb lépéseket tegyen fejlesztő projektje megvalósításának érdekében, melynek célja, hogy készüljön egy speciálisan afrikai körülményekre kifejlesztett teherbicikli konstrukció. A cél a víz és egyéb eszközök mindennapi szállításának megkönnyítése egy helyben elkészíthető egyszerű jármű elterjesztésével.