Minimális antropológia – maximális Afrikával: Régi Tamás új könyve kapcsán - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2020)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Régi Tamás: Minimális antropológia. Qadmon Kiadó, Budapest, 2018