Afrotopia – Afrika helye és lehetséges integrációja egy új világrendben - Benkes, Mihály (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2019)
Benkes Mihály a következő művet mutatta be: Felwine Sarr: Afrotopia. Reinventer l’Afrique. (Éd. Philippe Rey), 2016, French and European Publications Inc., pp. 157.