Turisztikai itinerek - Elődeink nyomában - Szilasi, Ildikó; Mánfai, Zoltán (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2021)
• Etiópiai ajánlat • Kenyai ajánlat • Tanzániai ajánlat, szafari üdüléssel Zanzibár szigetén • Ugandai ajánlat, a hegyi gorillák földjén