Megmondani Afrikának! Bernard Lugan: Osons Dire La Vérité À L’Afrique - Benkes, Mihály (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2016)
Benkes Mihály a következő művet mutatta be: Bernard Lugan: Osons Dire La Vérité À L’Afrique