Az Iszlám Állam mint terrorizmus 2.0 - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2016)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Besenyő János – Prantner Zoltán – Speidl Bianka – Vogel Dávid: Az Iszlám Állam. Terrorizmus 2.0. Történet, ideológia, propaganda. Kossuth Kiadó, Budapest, 2016.