Democracy and The Rise of Women’s Movements in Sub-Saharan Africa - Bagi, Judit (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2015)
Könyvében Fallon a szubszaharai afrikai országok esetében vizsgálja a 20. század második felében végbemenő demokratikus átmenet, és az azokban formálódó női politikai és civil mozgalmak közötti kapcsolatokat. Bagi Judit a következő művet mutatta be: Kathleen M. Fallon: Democracy and the Rise of Women’s Movements in Sub-Saharan Africa. The Johns Hopkins University Press, 2008, pp. 168.