A hazatért értelmiségi - Suha, György (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2015)
A kötetet a pánafrikai gondolat harcos gazdasági ideológusa, Emmanuel Kamdem professzor írta, aki évtizedeken át az ENSZ vezető szakértőjeként dolgozott. Suha György a következő művet mutatta be: Emmanuel Kamdem: Concertalisme concertocratie et economie sociale / Concertalism concertocracy and social economy. L’Harmattan, Párizs 2012, ISBN : 978-2-296-99063-0, 198 old.