Kongói távirat – Brazzaville a fotós szemével - Konkoly-Thege, György (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2015)
Konkoly-Thege György fotókkal illusztrált beszámolója a Kongói Köztársaságról couchsurfinggel, bozóttaxikkal és egy sokoldalú helyi művésszel.