Afrika felemelkedőben? Brics – avagy a függőség diverzifikálása - Tarrósy, István (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2015)
Tarrósy István a következő művet mutatta be: Ian Taylor (2014): Africa Rising? BRICS – Diversifying Dependency. Suffolk: James Currey