Umzingeli, az álmodó vadász - Biernaczky, Szilárd (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2015)
Biernaczky Szilárd a következő művet mutatta be: Józsa Fábián: Umzingeli, az álmodó vadász. Illusztrálta Szekeres Ildó. Budapest, Nimród Vadászújság, 144 old.