(Hit?)világok Afrika színváltozásaiban - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2014)
A. Gergely András a következő műveket mutatta be: Póczik Szilveszter: Az iszlám forradalom Négy muhelytanulmány a radikális iszlámról. Publikon Kiadó, Pécs, 2011. Chris Alden: Kína az afrikai kontinensen. Publikon Kiadó, Pécs, 2010. Nigel Barley: Egy zöldfülu antropológus kalandjai. Feljegyzések a sárkunyhóból. Typotex Kiadó, Budapest, 2006. Második kiadás: 2012