A Ke-fab titkos társasága: (Nem hagyományos hagyományőrzés) - Turóczi, Ildikó (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2014)
Északnyugat-Kamerun törzsi királyságában, Esuban vagyunk. Egy olyan közösségben, ahol a törzsi hagyományok, társaságok, hiedelmek és hitek, bár jelen vannak a mindennapokban, és szerepüket megőrizték a kereszténység tér- és hithódítása ideje alatt is, most halványulni látszanak.