Afrika Szarva – és ami mögötte van - Molnár, Dóra (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2014)
Molnár Dóra a következő művet mutatta be: Marsai Viktor - Hettyey András: Szomália. Állami összeomlás és konszolidációs kísérletek Afrika Szarván. Publikon Kiadó, Pécs, 2013.