A gyakorlat elmélete: afrikai város mint kolonizációs hagyaték - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2014)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Garth Myers: Afrikai városok. Publikon Kiadó, Pécs, 2013.