A Változó idők Kamerunban margójára - Turóczi, Ildikó (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2013)
Túróczi Ildikó a következő művet mutatta be: Túróczi Ildikó: Változó idők Kamerunban