Egy afrikai vadember önéletrajza - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2013)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Bata Kindai Amgoza Ibn LoBagola: Egy afrikai vadember önéletrajza (Pesti Napló, 1937, angolul 1929).