Hídfőállás: Szudánnak fontos Magyarország: Mohamed Salaheldin Hag Ali szudáni kereskedelmi attasé interjú - Glied, Viktor; Tarrósy, István (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2012)
Tarrósy István és Glied Viktor interjúja Mohamed Salaheldin Hag Ali szudáni kereskedelmi attaséval, magyarországi tanulmányairól, közéleti szerepvállalásáról, magyar-szudáni gazdasági, politikai és kulturális kapcsolatokról, Magyarország megítéléséről, és a gazdasági együttműködés jövőbeli lehetőségeiről.