Interjú az Afrikáért Alapítvány vezetőjével, France Mutomboval - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2011)
Az Afrika Tanulmányok folyóirat interjúja France Mutomboval, az Afrikáért Alapítvány vezetőjével az alapítvány megalapításáról, hídszerepéről, első missziójáról és szervezeti felépítéséről; az elérhető állami és uniós forrásokról; valamint a szervezet magyarországi programjairól és Afrikai projektjeiről.