Interjú az Afrikai-Magyar Egyesület vezetőjével, Balogh Sándorral - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2011)
Az Afrika Tanulmányok folyóirat szerkesztőségének interjúja Balogh Sándorral, a 2007-ben, Afrikával kapcsolatos kezdeményezések ernyőszervezeteként, Szerencsen megalakult Afrikai-Magyar Egyesület (AHU) vezetőjével, az egyesület legfőbb programjairól, az alapítók céljairól, az Afrikáról kialakult kép megváltoztatásáról, illetve a szervezet jövőbeli terveiről.