Afrikai Nobel-díjasok – Fizika, kémia, orvostudomány - Bagi, Judit (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2011)
Tovább folytatódik az Afrika Tanulmányok sorozata, melynek keretében különböző tudományterületek afrikai Nobel-díjasait ismerheti meg az Olvasó. Az előző számban szereplő irodalmi díjazottak után most a természettudományok vizeire evezve a fizika, a kémia illetve az élettan (fiziológia) és az orvostudomány területén Nobel-díjat nyert tudósok élettörténete és szakmai tevékenysége kerül bemutatásra.