Fenntartható Afrika - Besenyő, János (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2011)
Besenyő János a következő művet mutatta be: Tarrósy István (szerk.): Fenntartható Afrika. Publikon Kiadó, Pécs, 2010.