Kelet-Afrika a fejlődés útján - Búr, Gábor (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2011)
Búr Gábor a következő művet mutatta be: Tarrósy István: Kelet-Afrika a fejlődés útján. Publikon Kiadó, Pécs, 2011.