Kenya árnyoldala és varázsa - Keserű, Dávid (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2010)
Keserű Dávid a következő művet mutatta be: Horváth Beáta: A Hasadékvölgy peremén – Levélregény afrikai utazásaimról. IDResearch Kft./Publikon Kiadó, AHU-könyvek, Pécs, 2010