Ideje elgondolkodni azon, mit is keres Kína Afrikában? - Radics, M. Péter (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2010)
Radics M. Péter a következő művet mutatta be: Chris Alden: Kína az afrikai kontinensen. IDResearch Kft./Publikon Kiadó, Pécs, 2010.