Hervasztó Guinea? Dialo Julianna Virrasztó éden kötetéről A. Gergely András - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2010)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Diallo Julianna: Virrasztó éden. Magyar Napló, Budapest, 2010.