Interjú Szliman Ahmeddel, a Szahara Alapítvány vezetőjével - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2010)
Az ID Research interjúja Szliman Ahmeddel, a Szahara Alapítvány vezetőjével, magánéletéről, a civil szektorban végzett tevékenységeiről, az afrikai és magyar kormányok közötti kapcsolatokról, valamint az Afrikával foglalkozó magyar civil szervezetek fontosságáról.