Kameruni egypártrendszertől a futball-identitásig: miféle jövő? - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2010)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Vidacs Bea (2009): Egy szebb jövő képei. A futball a kameruni közgondolkodásban. Budapest: L’Harmattan