Afrika ma - Vörös, Zoltán (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2010)
Vörös Zoltán a következő művet mutatta be: Afrika Ma. Szerkesztette: Tarrósy István – Csizmadia Sándor. IDResearch Kft./Publikon Kiadó, Pécs, 2010.,