Kontinensről kontinensre – Afrika: Vojnits András könyvéről - Vörös, Zoltán (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2009)
Vörös Zoltán a következő művet mutatta be: Dr. Vojnits András: Kontinensről kontinensre – Afrika. Kossuth Kiadó (2000, 2008)