Füssi Nagy Géza: Szuahéli nyelvkönyv – Szövegmintákkal és szószedettel - T. Horváth, Attila (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2008)
T. Horváth Attila a következő művet mutatta be: Füssi Nagy Géza: Szuahéli nyelvkönyv – Szövegmintákkal és szószedettel