Fodor István: A bantu nyelvek - T. Horváth, Attila (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2008)
T. Horváth Attila a következő művet mutatta be: Fodor István: A bantu nyelvek. L’Harmattan, 2007