Dawda Faal – Suha György: Gambia – Afrikai történelem egy folyó völgyében - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2008)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Dawda Faal – Suha György: Gambia – Afrikai történelem egy folyó völgyében. Publikon Kiadó, 2008