Egy zöldfülű antropológus kalandjai - Feljegyzések a sárkunyhóból - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2007)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Nigel Barley: Egy zöldfülű antropológus kalandjai. Feljegyzések a sárkunyhóból. Typotex Kiadó, Budapest, 2006