Csiszolatlan gyémántok: Régi Tamás interjúja Erdélyi Lajos fotótörténész-fotóművésszel - Régi, Tamás (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2007)
Pontosan harminc évvel ezelőtt jelent meg a magyar és az egyetemes fotótörténet egyik nagyon fontos munkája, Teleki Sámuel 1887-88-as kelet-afrikai kutatóútjának, illetve az ott készült fényképeknek a feldolgozása. Régi Tamás a szerzővel, Erdélyi Lajossal beszélgetett az apropó kapcsán.