Kelet-Afrikával foglalkozó internetes oldalak - Grünhut, Zoltán (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2007)
Az internet információs bányája naponta adatok millióival bővül, így még a legspeciálisabb témában is tulajdonképpen kiaknázhatatlannak tekinthető. Ennek tudatában kattintottam az egyik közismert keresőoldalra és gépeltem be a Kelet-Afrika szó angol megfelelőjét, vállalva azt a kockázatot, hogy akár hetekig is a gép előtt ülhettek, mire a kiadott honlapok legalább felét átnézem. Jelen cikkben a találatok közül – általam – legjobbnak ítélteket szeretném az olvasók számára röviden bemutatni.