Wangari Maathai, 2004-es Nobel-békedíjas környezetvédõ - Tarrósy, István (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2007)
Az Afrika Tanulmányok női portré-sorozatának első darabja a 2004-es Nobel-békedíjas Wangari Maathait mutatja be.