Régi Tamás: Nomádok között Kelet-Afrikában - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2007)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Régi Tamás: Nomádok között Kelet-Afrikában. Anthropolis, 2006, Budapest