Afrikai diaszpóra-közösségek mint Afrika meghatározó gazdasági szereplői - Palócz, Márk (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2024)
Palócz Márk a következő művet mutatta be: Bénédicte Châtel et Anne Guillaume-Gentil: Les diasporas africaines. Accélératrices des économies du continent. Les cahiers du CIAN. Éditions Eyrolles, Paris, 2019.