Kulturális értékeink megbecsüléséről: (Egy magyar humanista Afrika-kutató életműve életre kel?) - Biernaczky, Szilárd (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2018)
Biernaczky Szilárd a következő műveket mutatta be: John Mack: Emil Torday and the Art of the Congo Szilasi Ildikó: Torday Emil nyomában - Kongó (Fotó: Lóránt Attila)