Nagyköveti köszöntők - Mészáros, Zsolt; Koppány, Attila (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2021)
Mészáros Zsolt (Magyarország Nagykövetsége, Nairobi, Nagykövet) és Koppány Attila (Magyarország Nagykövetsége, Addisz-Abeba, Nagykövet) nagyköveti köszöntői