Interpoláris világtól a lokális szokásnormák felé: Tarrósy István új könyve (f)elé - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2016)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Tarrósy István: Afro-ázsiai dinamikák. Tanulmányok ázsiai államok afrikai szerepvállalásairól. IDResearch Kft – Publikon Kiadó, Pécs, 2016.