Motorozás Beninben - Konkoly-Thege, György (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2016)
Az ismerőseim tudják, hogy nemcsak autóm, jogosítványom sincs, illetve a motorkért sem rajongok. Mindezek ellenére a Beninben töltött 10 nap alatt többször igénybe vettem (több, mint 100 kilométert utazva) a jellemzően helyi motoros taxikat, a Zemi-john-okat.