John Abraham Godson, a lengyel Obama: Az interjút készítette: Tarrósy István - Tarrósy, István (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2015)
Interjú John Abraham Godsonnal, aki 2008-ban önkormányzati képviselő lett Łódź Városi Önkormányzatában, 2010 decemberében pedig a lengyel alsóház, a Sejm parlamenti képviselői esküjével történelmet írt a lengyel politikatörténetben az első afrikai származú képviselőként.