Les nouveaux prédateurs politique des puissances en Afrique Centrale - Benkes, Mihály (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2015)
A kötet következetesen elemzi és gazdagon argumentálja Közép-Afrika vonatkozásában a külső szereplők bomlasztó tevékenységét és felelősségét. Benkes Mihály a következő művet mutatta be: Colette Braeckman: Les nouveaux prédateurs Politique des puissances en Afrique centrale. Éd. Aden, Bruxelles 2009, pp. 304