„A gyermekeim érzik és értik a ragaszkodásomat Magyarországhoz” - T. Horváth, Attila (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2015)
A két ország együttműködési lehetőségeinek jobb kihasználását szorgalmazza a Budapesti Műszaki Egyetemen diplomát szerzett tanzániai tiszteletbeli konzul. Budapesti interjú Obedie Solomon Kimaroval (bme.hu nyomán)