Egyiptom és utókora Alexandriában és Rómában - Biernaczky, Szilárd (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2015)
Biernaczky Szilárd a következő művet mutatta be: Török László: Egyiptom és utókora Alexandriában és Rómában. Budapest, Gondolat, 2013, 116 old