Afrikai szükségállapot – Kako Nubupko könyvéről - Benkes, Mihály (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2021)
Benkes Mihály a következő művet mutatta be: Kako Nubukpo: L’Urgence africaine – Changeons le modèle de croissance ! Paris : Odile Jacob, 2019