A Nagy Afrikai Háború - Benkes, Mihály (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2014)
Benkes Mihály a következő művet mutatta be: Filip Reyntjens: La Grande Guerre Africaine (1996–2006), Société d’édition Les Belles Lettres, Paris. 2012. p. 367